SmokeNote Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #1 İkisi arasında kaldım. Grafik tasarım, oyun, film gibi her işte kullanacağım. Bu fiyat bandında daha iyi öneriniz varsa onu da alabilirim. Şimdiden öneriler için teşekkürler.
İkisi arasında kaldım. Grafik tasarım, oyun, film gibi her işte kullanacağım. Bu fiyat bandında daha iyi öneriniz varsa onu da alabilirim. Şimdiden öneriler için teşekkürler.
zagros Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #2 dell in linki varsa atar mısınız modeli bulamadım
SmokeNote Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #3 zagros dedi: Dell'in linki varsa atar mısınız modeli bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın kafa karışıklığıyla yanlış yazmışım doğrusu Dell G2724D.
zagros dedi: Dell'in linki varsa atar mısınız modeli bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın kafa karışıklığıyla yanlış yazmışım doğrusu Dell G2724D.