ViewSonic 2K 240HX monitör alınır mı?

Bütçe
9-12

Hurricane12

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhaba kendime 2K 240Hz monitör bakıyordum ve karşıma bu geldi fiyatları diğer monitörlerden daha ucuz sizce nasıl?

708012A6-3CAF-4558-B800-8BF07B892DF2.jpeg

Kavisli olması sıkıntı olmazsa onun yerine G6 G65B öneririm.

Kesinlikle kavisli olmaz dersen fiyatına göre alınabilecek bir model. Renk gamutu ve hızı iyi kontrastı düşük(920) ve pivot özelliği yok. Ama bildiğim kadarıyla 10kya bundan başka 2k 240hz monitör yok

Kesinlikle kavisli olmaz dersen fiyatına göre alınabilecek bir model. Renk gamutu ve hızı iyi kontrastı düşük(920) ve pivot özelliği yok. Ama bildiğim kadarıyla 10kya bundan başka 2k 240hz monitör yok
Bütçen 12k'ymış. Bütçeni zorlamazsa bu daha iyi olur.

Ama yine söylüyorum G6 G65B buradaki bütün attığımız modellerden daha iyi görüntü kalitesine sahip ama kesinlikle kavisli olmaz dersen bu atılanlar tercih edilebilir

Son düzenleme:

Bütçen 12k'ymış. Bütçeni zorlamazsa bu daha iyi olur.

Ama yine söylüyorum G6 G65B buradaki bütün attığımız modellerden daha iyi görüntü kalitesine sahip ama kesinlikle kavisli olmaz dersen bu atılanlar tercih edilebilir
Kavisli hiç bilmiyorum, genelde 24 inç monitör kullanıyorum, ekran kartı 5070-5080 arasında bir model tercih edeceğim için 2K bir monitör düşünmeye başladım ama hata yapar mıyım onu bilmiyorum. 1080p 24 inç 360hz modellerede gözün kaymıyor değil açıkçası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı