Viewsonic 4K Monitör Nasıldır?

Ayhan Dönmez

Kilopat
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Bu yaz GTX 1080 ve i5 6600'lü bir sistem alacağım. Yanında monitör olarak 1440p ya da 4k almayı planlıyordum ki bu monitörü gördüm. 1080p 144hz'lerden bile daha ucuz. Onu alacağıma bunu alır, renk kalitesinin keyfini çıkarırım. 4k 60hz neyime yetmiyor. Neyse VIEWSONIC 23.6" VX2475SMHL-4K IPS-LED MONİTÖR Bu monitörü alacağım sizce nasıl, fiyatı uygun değil mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel ve uygun ayrıca tepki süresi de 2ms oyunlarda gayet güzel bir deneyim sunar size şimdiden hayırlı olsun. Almalısın bence.

Siz şu ibareyi kaçırmışsınız:
23.6"

Bu boyutta 4k çözünürlükte her şey karınca gibi olur.

Biliyorum bunu geçen başka birisine daha tavsiye edilmişti. Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün incelemeside var bu ürünle ilgili, ararsan bulursun.

Eğer competitive e-Sports oyunlara çok takılmıyorsan ve ekran kartın 4K çözünürlüğü kaldırabilecek nitelikteyse gayet uygun.

Siz şu ibareyi kaçırmışsınız:
23.6"

Bu boyutta 4k çözünürlükte her şey karınca gibi olur.

Ancak bu arkadaşın dediğinide unutmayalım. O boyut genelde 1080p monitörlerin ideal boyu.

O çerçeveleri gördükten sonra bilgisayarımı kapattım Beni çerçevenin büyüklüğü çok rahatsız ederdi. Bir de arkadaşların dediği gibi 4K için minimum 27 inç bir monitör almanızda fayda var.

24 inç bana fazlasıyla yeter 4k kalitesini alamaz mıyım ? Ayrıca Vatan' da internet üstünden alırsam 1300 tl normalde 1800 tl fiyatı mağazada. Neden böyle yapıyorlar ? Kartımla alırsam bir güvenlik sorunu oluşur mu ? Genelde internetten alışveris yapmam. Güvenebilir miyim yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…