Elektronik ViewSonic Elite XG271QG 27" 2K Pivot IPS 240 Hz 17.999 TL

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13

1725373161525.png

0.03 MS yalan bir değer.
0.03 değil ama 0.3 veriyor. Monitor Unboxed incelemelerinde görebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence oled'de sorun eski üretim panel almak olabilir. Parlaklık sorunu olabiliyor, ki bu da yazın sorun yaşatır. Araştırıp olabildiğince yeni panel almak daha mantıklı olur.

OLED'e değer. 0.03 ms tepki süresi 360 hz tazeleme ve gerçek siyah.
Arkadasim 7000 TL herkesin şak diye verecegi bir miktar degil. Kendi ekonomik gucunuzu herkese genellemeyin.

Arkadasim 7000 TL herkesin şak diye verecegi bir miktar degil. Kendi ekonomik gucunuzu herkese genellemeyin.
Hadi 2-3K fark olsa anlarım girilebilir bir fiyat farkı derim. 7K fiyat farkı biraz daha değil...
18000TL'yi bir monitöre verebiliyorsan zaten belli bir ekonomik gücün vardır. Ben burda 1080p kullanıyorum nasıl genelleyeyim 😁. Dışarda yemek yesen artık doyabilmek için bile 300TL'yi bırakman gerekiyor. Bide burada 360Hz OLED'den bahsediyoruz.

18000TL'yi bir monitöre verebiliyorsan zaten belli bir ekonomik gücün vardır. Ben burda 1080p kullanıyorum nasıl genelleyeyim 😁. Dışarda yemek yesen artık doyabilmek için bile 300TL'yi bırakman gerekiyor. Bide burada 360Hz OLED'den bahsediyoruz.
Hocam bu şuna benziyo;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı