ViewSonic Monitörde Bozuk Piksel Sorunu

deno1094

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada.com'dan VX2457-MHD 23.6" modelli monitör aldım ancak 1 tane bozuk piksel çıktı. Markayı aradığımda değişim için 1'den fazla olması gerektiğini ve geri göndermem gerektiği ve inceleneceği söylendi. İnternette araştırdığım kadarıyla 1 tane bile olsa kusurlu ürün sayıldığını ve sayı konusunda markaların yanlış bilgilendirme yaptığına dair paylaşımlar okudum. Bu konuda bir bilgisi olan var mıdır acaba? Sizce servis kontrolü için göndermeli miyim ve evet iste direkt servise mi yoksa hepsiburada.com aracılığı ile mi göndermeliyim?

Ayrıca ürünün iadesini de istemiyorum çünkü black friday indiriminden ucuz bir fiyata almıştım :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar aynı yerden ürünü ben de indirimle aldım. Malesef bende de bir adet yeşil renk ölü piksel çıktı ekranın ortalarında bir yerde. İade için kargo ile geri gönderdim ben sonuç ne olacak bilmiyorum ama haberleşelim .. ( ben hepsiburadaya geri gönderdim. Üretici firma ile hiç görüşmedim )

İçimden bir ses başımızın çok ağıracağını söylüyor umarım yanılırım.

Monitör iadesi kabul olmuş bilginize.

Aynı modelde aynı sorun olması bu işin biraz bilinçli yapıldığı anlamına geliyor bence. Yine de iade etmekten son anda vazgeçtim ben performansı yeterli bulduğum için. 500 TL'ye başka bir monitör zor bulurum diye düşündüm ama sana da geçmiş olsun diyim

Bana da pek tesadüf gibi gelmedi. Başka forumlarda da rastladım. Valla siz bilirsiniz ama ölü nokta eğer kırmızı mavi yeşil renklerden biriyse kullanmanız çok zor olur. Gözünüz takılır hep. Çok rahatsız edicidir ki eğer ekran ortalarındaysa.

En azından ortada değil ve sadece düz kırmızı renk açınca dikkatli bakılırsa göze batıyor ama oyun ya da video esnasında bu olmuyor zaten

Adı üstünde Kara Cuma, çoğu millet karaları bağladı.

Aynı Monitör bende aldım mesela ölü piksel ilerde büyüme yapıyormu yani yoksa olduğu gibi o boyuttamı kalıyor mesela bu konuyla ilgili yorum yapmıştım bende gözükmedi dedim ama o kadar ufak bir piksel çıktı ki anca dibine girmeniz lazım ki öyle gözüküyor bendede mesela ölü pikseli görmek içinde siyah bi ekran olması lazım renkli ekranlarda gözükmüyor bile video izlerken oyun felan oynarken fark edilmiyor bile o kadar ufak minik yani anca test yaparken ekran komple siyah olunca sol tam köeş demeyelim de çarpraz şekilde ortada kalıyor ne yapmayalıyım sizce indirimle aldım bende sizin gibi büyür derseniz iade yaparım sorun değil indirimle aldım bende 200 fazla verir başka bir monitör alırım yani fikirleriniz ne olurdu büyürmü sizce ?

İade etmişsinizdir umarım. Monitör alırken internetten rastgele almamak gerek. Monitör alımında sıfır kutu açılışı yaparak ölü piksel ve bulutlanma testine imkan veren firmalar var. Bu tür cihazları görerek dokunarak almak en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…