ViewSonic OSD kilidi nasıl açılır?

TheCerban

Centipat
Daha fazla  
Monitör
viewsonic VX2458
Merhaba,
ViewSonic VX2458 monitörüm var OSD işlem yapacaktım fakat OSD lock / unlock aşağıya doğru ok var dediği gibi yaparım fakat değişen bir şey tek bir joystick gibi arkada düğme var. Açma kapama sağ sol hepsi oradan yapılmakta. Bu kilidi nasıl açarım?

Merhaba,
ViewSonic VX2458 monitörüm var OSD işlem yapacaktım fakat OSD lock / unlock aşağıya doğru ok var dediği gibi yaparım fakat değişen bir şey tek bir joystick gibi arkada düğme var. Açma kapama sağ sol hepsi oradan yapılmakta. Bu kilidi nasıl açarım?

Yardımı dokunacaktır.

Merhabalar,
Dönüşünüz için teşekkür ederim fakat datasheet, user manuel/guide ve bu sayfalara baktım benim monitorümle ile ilgili bir bilgi yok.

Merhaba,
Dönüşünüz için teşekkür ederim fakat datasheet, user manuel/guide ve bu sayfalara baktım benim monitörümle ile ilgili bir bilgi yok.

ViewSonic'in OSD menüsü ve menü kullanım tuşu aynıdır. Sayfasında tek tek ve resimler ile paylaşmış. Farklılık nasıl oluyor?
Resimdeki işlemi yaptığınızda cihaz tepki vermiyor mu?

1683643724859.png

Şöyle ki dediği benzer metodolojide işlemler sağladım fakat olmadı. Tek bir buton var oda joystick yansıyor diye parmakla gösterdim. Kapama açma, osd giriş çıkış hepsi bundan olmakta.

teknik çizimi ektedir.

Dosya Ekleri

• IMG_20230429_134405.jpg
    IMG_20230429_134405.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 151
  • 23236655.png
    23236655.png
    121,1 KB · Görüntüleme: 149

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı