wwhark
Decapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: Rx 6650 XT
Anakart: Gigabyte B450M-K
Ram: XPG RGB 8x2 (16) 3600MHZ
Sıvı Soğutma: 240mm Corsair H100 RGB
M2 SSD: 1TB Kingston
Monitör: ViewSonic 27 İnç - 1MS - 144HZ, XG 2705
Kasa ve Psu: Corsair 650W + 80, Corsair Spec Delta RGB Kasa
Kulaklık: Gamepower Mihawk
Klavye: Havit Gamenote KBL Blue Switch
Mouse: Asus Tuf Gaming M5 Mouse
ViewSonic VX2458- C-MDH monitörümü Hepsiburada.com üzerinden almıştım. Neredeyse 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Temmuz ayında 1. yıl olacaktı. 1 ay önce, siyah ekran da beyaz nokta, beyaz ekran da ise siyah çizgi olarak görünen ölü pixel çıktı. 2 defa oldu bu. 2 kere de olduğu zaman fotoğraflarını çektim. Servisin telefonlarına ulaşamadım, bakmıyorlardı. Neyse mail olarak ulaştım. Çektiğim fotoğrafların ilk olarak 9/05/2021 2. olarak 25/05/2021 geldiğini söyledim fotoğraflarını ve faturasını attım. Sonra bana kod verdiler ve bunun ile gönderim sağlanmasını söylediler. Monitörü servise gönderdim. Ve bana standart olduğunu, sorunu göremediklerini söylediler. Ben de tekrar anlattım. Bunun süreli aralıklarla geldiğini göremeyebileceklerini ve göremezseniz ne olacak diye söyledim. Yine bana standart vs. dediler. Ben de sorunun neden kaynaklandığını söylediğim de cevap vermediler. Sonra tüketici hakem heyetine başvuracağımı söylediğim de tabii ki bu sizin yasal hakkınız. Buna yorum yapmamız doğru olmaz, ama tekrar gönderirseniz uzun süreli test yaparız vs. gibi şeyler söylediler. Ve elimde kaldı monitör. Bunların servisine de KVK bakıyormuş bu arada. Tüketici hakem heyetine başvurmaktan başka bir seçenek bırakmadılar. Sözde iyi firma. Buradan kesinlikle bir şey almayın. Sizin de görmeniz için fotoğrafını ekliyorum. Aldığım zaman fiyatı 1500 TL'idi. Şimdi 2000 TL olmuş..
Son düzenleme: