ViewSonic VA 2405-H vs Samsung LS27R350FHMXUF

Hem tasarım hem de IPS olmasından Samsung öneririm fakat 27 inch önermem. Aynısının 24 Inch'ini alın derim. Hep 1080P 27 Inch'e az gekdiğinden piskeller sayılıyor, hem de 24 inch çok daha ucuz Amazon.tr gibi güzel bir sitede. Bkz.

Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim, ben CS:GO oynuyorum monitörüm bozulduğu için internet kafede 27 inç oynadım ama çok bir sıkıntı olmadı. Ben de 24 inçten yanayım fakat babam büyük olsun kendine film izlerken veya televizyon yerine de kullanabilirsin diyor, kararsızım 🙄

Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim, ben CS:GO oynuyorum monitörüm bozulduğu için internet kafede 27 inç oynadım ama çok bir sıkıntı olmadı. Ben de 24 inçten yanayım fakat babam büyük olsun kendine film izlerken veya televizyon yerine de kullanabilirsin diyor, kararsızım 🙄
Ben çok uzaktan bakmadığınız sürece 1080p 27 inch'in rahatsız edeceğini düşünüyorum.

24 inch o kadar da küçük değil zaten. Siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı