ViewSonic 21.5" VA2215-H 5ms 75hz HDMI,VGA Adaptive Sync Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Merhaba bende bu monitörü kullanıyorum. Ve sizin gibi bende Sinerji Bilgisayardan almıştım. Ürün gayet güzel. Rahatlıkla f/p ürünü diyebilirim. Şuanlık bir sorun da yaşamadım.
Merhaba bende bu monitörü kullanıyorum. Ve sizin gibi bende Sinerji Bilgisayardan almıştım. Ürün gayet güzel. Rahatlıkla f/p ürünü diyebilirim. Şuanlık bir sorun da yaşamadım.
Bugün almayı düşünüyorum mümkünse, kesin bir karar vermeden önce bir kaç soru sorsam benim için yanıtlyabilir misiniz ?
1) Ekranda aşırı derecede ghosting, blurlanma var mı ?
2) Uzun süre kullanımda göz yoruyor mu
3) Açı bakımından güzel mi ( yoksa boynunu şekilden şekile sokmak zorunda mı kalıyorsun )
ViewSonic 21.5" VA2215-H 5ms 75hz HDMI,VGA Adaptive Sync Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bugün almayı düşünüyorum mümkünse, kesin bir karar vermeden önce bir kaç soru sorsam benim için yanıtlyabilir misiniz ?
1) Ekranda aşırı derecede ghosting, blurlanma var mı ?
2) Uzun süre kullanımda göz yoruyor mu
3) Açı bakımından güzel mi ( yoksa boynunu şekilden şekile sokmak zorunda mı kalıyorsun )
1) Roblox, Minecraft tarzı oyunlar oynuyorum ve karşılaşmadım.
2) 4-5 saat kullandım ve sorun çıkmadı.
3) Kesin bir şey söyleyemem ama açısı iyi bence.
Bunlar benim fikirlerim, sizin için farklı olabilir.
3) kesin bir şey söyleyemem ama açısı iyi bence.
Bugün almayı düşünüyorum mümkünse, kesin bir karar vermeden önce birkaç soru sorsam benim için yanıtlyabilir misiniz?
1) ekranda aşırı derecede ghosting, blurlanma var mı?
2) uzun süre kullanımda göz yoruyor mu?
3) açı bakımından güzel mi ( yoksa boynunu şekilden şekile sokmak zorunda mı kalıyorsun )
3) kesin bir şey söyleyemem ama açısı iyi bence.
75 Hz ve 5 ms sizi rekabetçi FPS oyunlarında rakibi geç görmenize neden olur. Ayrıca VA panel olduğunu görüyorum içinde gerekli teknoloji yoksa ghosting sorunuyla karşılaşırsınız.
75 Hz ve 5 ms sizi rekabetçi FPS oyunlarında rakibi geç görmenize neden olur? Ayrıca VA panel olduğunu görüyorum içinde gerekli teknoloji yoksa ghosting sorunuyla karşılaşırsınız.
Bu konu hakkında haklısınız ama mecburiyetten alıyorum ve bu fiyat aralığında ortalama olarak çoğu monitör bu özelliğe sahip.
Şu anda kullandığım laptopun ekranı 13" 60Hz ve IPS ama gözle belirgin aşırı bir takılma var.
Hobi olarak Valorant oynuyorum profesyonel bir şekilde değil aşırı bir dezavantaj sağlar mı bu monitör bana?
Bu konu hakkında haklısınız ama mecburiyetten alıyorum ve bu fiyat aralığında ortalama olarak çoğu monitör bu özelliğe sahip.
Şu anda kullandığım laptopun ekranı 13" 60Hz ve IPS ama gözle belirgin aşırı bir takılma var.
Hobi olarak Valorant oynuyorum profesyonel bir şekilde değil aşırı bir dezavantaj sağlar mı bu monitör bana?