CooLStaR Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2016 #1 Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Webdenal sitesinde 300 TL civarı bir monitör buldum. Adı Viewsonic va2261. Sizce nasıl, iyi mi, almalı mıyım? Bana sorun çıkartır mı ? Çünkü başka konularda gördüm dalgalanma falan var yazıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2016
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Webdenal sitesinde 300 TL civarı bir monitör buldum. Adı Viewsonic va2261. Sizce nasıl, iyi mi, almalı mıyım? Bana sorun çıkartır mı ? Çünkü başka konularda gördüm dalgalanma falan var yazıyordu.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2016 #2 Dalgalanma sorununu genelde giriş seviyesi kalitesiz kablo kullananlar yaşar. Monitör gayet iyi. Alabilirsiniz.
Dalgalanma sorununu genelde giriş seviyesi kalitesiz kablo kullananlar yaşar. Monitör gayet iyi. Alabilirsiniz.