ViewSonic VA2419-SH alınır mı?

efesuke

Hectopat
Sizce bu fiyata alınır mı bu monitör? Dijital çizim ve oyun için alacağım oyunlar iste BF5 Forza Horizon 4 Witcher gibi rekabetçi olmayan oyunlar(bu oyunlar için bile 144Hz gerekli mi onu da belirtirseniz sevinirim) monitör 24Inc IPS 60Hz 5ms yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınabilir. Viewsonic iyi markadır ve monitör IPS.144Hz hiçbir oyun için gerekli değildir. Göz zevkinize kalmış. Sisteminiz 144fps verebilecek güçte ise neden olmasın?

Bence alınabilir. ViewSonic iyi markadır ve monitör IPS. 144Hz hiçbir oyun için gerekli değildir. Göz zevkinize kalmış. Sisteminiz 144FPS verebilecek güçte ise neden olmasın?

Evet gücü yeterli ancak dediğim gibi HZ meselesi sadece rekabetçi oyunlarda önemli diye biliyorum o yüzden singleplayer oyunlar için de gerekli mi?

Evet gücü yeterli ancak dediğim gibi HZ meselesi sadece rekabetçi oyunlarda önemli diye biliyorum o yüzden singleplayer oyunlar için de gerekli mi?
Gerekli değil. Daha fazla zevk alırsınız sadece.
Daha akıcı olur. Ama rekabetçi olsun,olmasın
farkı hissedersiniz.

Pekı dijital çizim için ips panel çok gerekli mi sence? Yoksa 144hzlerdeki VA paneller de yeterli midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…