Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 19 Mart 2021 #1 Başlıkta belirttiğim monitörü kullanıyorum. Ekranda bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir acaba? Daha rahat anlaşılması için makro lensle de çektim. Nokta yuvarlak içine aldığım kısımda bulunuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Başlıkta belirttiğim monitörü kullanıyorum. Ekranda bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir acaba? Daha rahat anlaşılması için makro lensle de çektim. Nokta yuvarlak içine aldığım kısımda bulunuyor.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 19 Mart 2021 #2 Evet ölü piksel gibi duruyor. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Şu siteden diğer renkleri de kontrol eder misiniz ?
Evet ölü piksel gibi duruyor. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Şu siteden diğer renkleri de kontrol eder misiniz ?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 19 Mart 2021 #3 Ölü piksel muhtemelen hocam. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Buradan test yaptırın.
Ölü piksel muhtemelen hocam. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Buradan test yaptırın.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 19 Mart 2021 #4 Testte örnek resimlerde siyah üzerinde ölü piksel beyaz görünüyor. Ancak bende her renkte siyah nokta görünüyor. Yine de ölü piksel mi? Jotariel dedi: Evet ölü piksel gibi duruyor. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Şu siteden diğer renkleri de kontrol eder misiniz ? Genişletmek için tıkla...
Testte örnek resimlerde siyah üzerinde ölü piksel beyaz görünüyor. Ancak bende her renkte siyah nokta görünüyor. Yine de ölü piksel mi? Jotariel dedi: Evet ölü piksel gibi duruyor. Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefon www.pikseltesti.com Şu siteden diğer renkleri de kontrol eder misiniz ? Genişletmek için tıkla...
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 19 Mart 2021 #5 Emie dedi: Testte örnek resimlerde siyah üzerinde ölü piksel beyaz görünüyor. Ancak bende her renkte siyah nokta görünüyor. Yine de ölü piksel mi? Genişletmek için tıkla... Bunun rengi değişkendir ancak evet ölü piksel.
Emie dedi: Testte örnek resimlerde siyah üzerinde ölü piksel beyaz görünüyor. Ancak bende her renkte siyah nokta görünüyor. Yine de ölü piksel mi? Genişletmek için tıkla... Bunun rengi değişkendir ancak evet ölü piksel.