ViewSonic VG2401MH-2 nasıldır?

Zontak

Kilopat
Daha fazla  
Selam Technopat Sosyal sakinleri.

CS:GO için 1ms 144hz monitör arıyordum. Technopat Youtube kanalında ViewSonic VG2401MH modelini incelediğini gördüm ve bu modelin güncellenmiş bir versiyonu olan VG2401MH-2 modelini 1180TL'ye buldum. Bu modele Technopat yöneticilerinin olsaydı iyi olurdu dediği kablo toplayıcı da eklenmiş. 1180TL'ye bu monitörü önerir misiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk modeli de çok güzeldi, bu da öyle görünüyor. Teknik özellikleri aynı, farklı olarak bir tek düşük inputlag ve kablo toplayıcı özelliklerini gördüm. Belirttiğiniz fiyata kaçırılmayacak bir ürün.

Teşekkür ediyorum Berat Bey, ürünü almaya karar verdim. Technopat incelemesiyle iyice üründen emin oldum. Teşekkürler.

Bir tane sipariş verdim, İNŞALLAH, ViewSonic'in daha önceki ürünleri gibi bu ürünü de memnun bırakır.

adeksstore.com internet sitesinden. Ayrıca şuanda video incelmesi yapılan model var ellerinde. Telefonla sordum bu bilgiyi, en yakın zamanda ellerindeki ürünlerin stok sayılarını siteye gireceklerini söylediler.

Stok sıkıntısı olan ürünlerden birisi, umarım temin edebilirsiniz. Kesinlikle memnun kalacağınız bir ürün, pişman olmayacaksınız.
Ben ilk modelini almaya niyetlenmiştim ama stok yoktu hiçbir yerde, sonra BenQ XL2420G almıştım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Ben bekliyorum bu monitörü bu hafta gelicek dediler, kesinlikle öneririm araştırmalarıma göre fiyat performans açısından en iyi ürünlerden biri.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı