Viewsonic VX2263smhl vs VX2257mhd

xclbr

Hectopat
Selamlar herkese, bu monitörlerin arasından bir tane seçmem gerekiyor. Muadil değişim için(21.5inch ve full HD yazan bir monitor secmem şart)yapabileceğim seçimler linkte mevcut. Sizce hangisi seçilmeli? Ekran kartı daha almadım sanırım terchimi nVidia'dan yana yapacağım, aklımda olan 2 model şu şekilde. Acıkcası Tecnopat'ın incelemelerini inceliyorum iki modelde incelenmis, fakat videoda aksi soylense de, vx2263shml modeli icin bir ghosting kelimesi ortada dolanıyor. Gunun belli bolumunu bılgısayar basında gecıren bırıyım, shml modelindeki ghosting olayı dogru mudur? Hangi monitoru tercih etmeliyim?

Viewsonic VX2257-MHD 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) AMD Fiyatı
Viewsonic VX2263SMHL-W 21.5” 2ms (Analog+HDMI/MHL) Full HD Fiyatı

Seçim yapabileceğim menü:
Monitör Fiyatları ve Çeşitleri Hepsiburada'da!

Son düzenleyen: Moderatör:
Viewsonic VX2363SMHL-W modelini kullanıyorum. Sorunları şunlar; ekranın alt kısmı diğer monitörlere göre biraz fazla ısınıyor, üst çerçevede küçük ışık sızmaları var, kulaklık girişi çok sert, 2 ms tepki süresinde kullanmak imkansız. Çünkü; yanıt verme zamanını "Ultra Hızlı" yapınca inanılmaz reverse ghosting yapıyor. "Gelişmiş" yanıt verme süresinde ise yavaş sahnelerde titreme yapıyor. Yani bu monitör tam anlamıyla oyun için kullanılmamalı. Bu benim şahsi görüşüm.

VX2257 alacaksan Amd kart almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…