Michael Scofield Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz monitörler zaman zaman kirleniyor, ben bu monitörü nasıl temizleyebilirim? Peçeteyle ekrana bastırarak silmek uygun gelmedi bana. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Arkadaşlar biliyorsunuz monitörler zaman zaman kirleniyor, ben bu monitörü nasıl temizleyebilirim? Peçeteyle ekrana bastırarak silmek uygun gelmedi bana. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Ekim 2015 #2 Peçete ekranı çizebilir. Mikrofiber bir bez kullanman daha iyi olacaktır. Bir de LCD temizlik spreyi edinirsen iyi olur. Ama şart değil.
Peçete ekranı çizebilir. Mikrofiber bir bez kullanman daha iyi olacaktır. Bir de LCD temizlik spreyi edinirsen iyi olur. Ama şart değil.
Michael Scofield Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Peçete ekranı çizebilir. Mikrofiber bir bez kullanman daha iyi olacaktır. Bir de LCD temizlik spreyi edinirsen iyi olur. Ama şart değil. Genişletmek için tıkla... Gözlük camını silmek için kullandığımız şeyler uygun mudur? Mikrofiber bezi ıslatıp öyle silsem bir sıkıntı olur mu? Kuruyken silince parmak izleri falan hiç geçmiyor.
Recep Baltaş dedi: Peçete ekranı çizebilir. Mikrofiber bir bez kullanman daha iyi olacaktır. Bir de LCD temizlik spreyi edinirsen iyi olur. Ama şart değil. Genişletmek için tıkla... Gözlük camını silmek için kullandığımız şeyler uygun mudur? Mikrofiber bezi ıslatıp öyle silsem bir sıkıntı olur mu? Kuruyken silince parmak izleri falan hiç geçmiyor.