Merhaba, bu monitör sizce alınır mı? Bence tek eksiği VA panel olması. Fiyatına göre nasıl sizce?
Hocam çıkar bunu da gördüm de VA çok büyük fark yaratır mı diye merak etmiştim Curved ve ucuz olmasi beni çekmişti.
Kalitesiz bir paneli varsa bu tarz bir sorunu olabilir, 2418C'nin bir üst modeli olduğunu düşündüğüm modelin durumu:Hocam çıkar bunu da gördüm de VA çok büyük fark yaratır mı diye merak etmiştim Curved ve ucuz olmasi beni çekmişti.
Kalitesiz bir paneli varsa bu tarz bir sorunu olabilir, 2418C'nin bir üst modeli olduğunu düşündüğüm modelin durumu:
Eki Görüntüle 2513280
Diğer IPS panellere nazaran farkı.
Eki Görüntüle 2513281
Tabii "IPS, VA'dan iyidir." demek saçma olur ama bu fiyatta çoğunlukla VA'lar bu durumda. Bu sadece oyun için değil, günlük kullanımda da Black smearing adı altında sıkıntı oluyor.
Alınmaz hocam kötü monitör. Tam bütçe belirtin ona göre öneri yapayım.
Lenovo R24e alınır mı? Hocam. Daha bütçem cikmaz zaten.
R24e iyiyse onu alacağım 4000'den cok fazla cıkamam.
Şuan kullanıyorum. Ölü piksel riski yüksek ama iade ve değişim konusunda Hepsiburada hiçbir türlü baş ağrıtmıyor. Şahsen direk sağ üst köşede çıktığı için umursamadım.Lenovo R24e alınır mı? Hocam. Daha bütçem cikmaz zaten.
Lenovo R24e tercih edebilirsiniz.
Şu an kullanıyorum. Ölü piksel riski yüksek ama iade ve değişim konusunda Hepsiburada hiçbir türlü baş ağrıtmıyor. Şahsen direk sağ üst köşede çıktığı için umursamadım.
Kontrast olarak VA panellere göre zayıf olsa da daha önce VA kullanmadıysanız tatmin eder. Bu ViewSonic'e nazaran bu tarz sorunlar yok kesinlikle. Ghosting durumu ideal sayılır.
Zaten daha iyi alternatif yok alabileceğiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.