ViewSonic VX2428 vs AOC 24G2SPU

Hocam renk kalitesi olarak bakıldığında AOC daha iyi ben yerinizde olsam onu seçerdim.

Bende AOC düşünüyordum araştırma yaptım insanlar AOC'un daha iyi oldugunu söylüyorlar ama ölü piksel muabbetinden korkuyorum o konuda bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bende AOC düşünüyordum araştırma yaptım insanlar AOC'un daha iyi oldugunu söylüyorlar ama ölü piksel muabbetinden korkuyorum o konuda bir sıkıntı yaşar mıyım?

Alacağın satıcının iade politikasına bağlı bazıları 3'ten fazla ölü piksel çıkmayınca iade almıyorlar.

Alacağın satıcının iade politikasına bağlı bazıları 3'ten fazla ölü piksel çıkmayınca iade almıyorlar.

Değişimmi yapılıyor?

He bir de bendeki PC çok eski şu an daha PC'yi alamadım ekipmanları topluyorumda bu PC'ye taksam monitörü ölü piksel testi yapabilir miyim?

PC özelliklerim:
2 GB DDR2 RAM.
Core 2 Duo e7500.
GeForce 405 1 GB ekran kartı.

Değişimmi yapılıyor?

Hayır . bazı monitör satıcıları sıkıntı özellikle Trendyol Hepsiburada gibi sitelerden alacaksan satıcısına dikkat et ve almadan önce sor.

Yapabilirsin zaten ölü piksel testleri web sitesi üzerindende yapılıyor.

Sistem toplarken veya ekipman alırken bir sorun olursa yardımcı olurum seve seve.

Bu arada çok takmana gerek yok ürünü satın almadan önce iade politikalarını öğrenip al mağdur olmazsın zaten AOC monitörlerde daha önce hiç ölü piksel olduğunu görmedim.

Monitörü İtopya'dan alacağım. Üste bıraktım linkini. İtopya'da bir sıkıntı yaşar mıyım sence? Yardımın için teşekkürler bu arada dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam İtopya o konuda sıkıntı çıkartmıyor, ben monitörü İtopya'dan aldım ne ölü piksel ne ghosting çıktı, ölü piksel çıkan arkadaşlarım değişim sürecinde zorluk yaşamadılar.

Bu PC'ye taksam monitörü ölü piksel testi yapabilir miyim?

Hocam ölü piksel testi penceresiz ekranda siyah yeşil mavi gibi renklere bakarak ölü piksel olup olmadığını kontrol ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…