ViewSonic VX2428 vs AOC 24G4X

YagizRLL

Hectopat
Daha fazla  
Fiyat bakımından arada devasa fark var. Kalitede aynımı bilmiyorum. Monitörden pek anlamadığım için epey üzerinden bir karşılaştırma yaptım ve pek fark olmadığını fark ettim. AOC'da asansör ve pivot özelliği mevcut lakin pek ihtiyacım yok. Siz hangisi önerir tavsiye edersiniz? Bütçe ortalama 4000 Max 4600.

AOC
ViewSonic = İtopya fiyatı.

AOC olan daha parlak bir ekrana sahip. Onun haricinde ben de çok bir fark göremedim. İkisini de alabilirsiniz. Ben AOC olanı alırdım.

Pek fark yok mu? Çok ciddi farklar var. Senin için önemli değilse ucuz olanı alabilirsin.

Şahsen 1200 lira farka rağmen AOC olanı alırdım. Kayda değer miktarda renk kapsamı yüksek ve stand kabiliyetleri iyi. Ben yüksek renk doğruluğuna ve ayağındaki swivel ve yükseklik ayarına önem veririm.

F/P için ViewSonic alınabilir ama verdiğin paranın hakkını almak istiyorsan AOC almalısın.

Asansör ve pivota pek ihtiyacım yok daha çok F/P tutmak istiyorum AOC 24G4XE önerir misiniz?

AOC 24G4X modelinde IPS glow çok çıkıyor mu?

Son düzenleme:
Fiyat bakımından arada devasa fark var. Kalitede aynımı bilmiyorum. Monitörden pek anlamadığım için epey üzerinden bir karşılaştırma yaptım ve pek fark olmadığını fark ettim. AOC'da asansör ve pivot özelliği mevcut lakin pek ihtiyacım yok. Siz hangisi önerir tavsiye edersiniz? Bütçe ortalama 4000 Max 4600.

AOC
ViewSonic = İtopya fiyatı.
Bende Aoc la Game booster arasında kaldım fakat aoc almamam için bir sebep durmuyor ortada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı