Viewsonic VX2428 vs MSI G2422 vs AOC 24G2SPAE vs Legion R25i30 vs TUF VG249Q3A

ÇilekliVODka

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Max 7K bir bütçem var sizce ne almalıyım? @Saint Lucia hocam rahatsız ettiğim için üzgünüm sosyalden anladığım kadarıyla sen bu hususta bilgili bir abisin. Bana bir şey önerebilir misin? Ben opsyon olarak bunları buldum bunlardan hangisiin almalıyım ya da bunlar yerine ne almalıyım? ASUS ROG G17 712 lv kullanıyorum yanına alacağım RTX 2060 6 GB ve i7 10750 h var laptopta Type-C SS D ve HDMI portu var laptopta. Engin biligilerini merak ile bekliyorum.

ViewSonic 24" VX2428.​

MSI 23.8" G2422.​

AOC 24G2SPAE/BK 23.8".​

Lenovo Legion R25I30 67b7gacbtk 24.5.​

ASUS TUF Gaming VG249Q3A.​

AOC 24G4X Monitör

Hp Omen 24 780D9E9​

Son düzenleme:
Butcen 7K ise hiçbirini almamalisin. Fakat bu fiyatlara alırsam daha iyi olur diyorsan Lenovo olan monitörü tercih et.

Hocam peki 7K'ye ne alınır?
240 Hz istiyorsan Odyssey G4 25" veya 27", 165 Hz 27" istersen 27G2SP veya 27G2SPU. Bunun disinda 24" 165 Hz olarak ise Lenovo R25i-30.

VX2428 onermem, kotu bir monitor.
VG249Q3A kotu monitor degil ama R25i-30 varken alinmaz.
G2422 kotu monitor degil ama R25i-30 varken alinmaz.
24G2SPAE fena degil ama ergonomisi kisitli, dolayisiyla onu da R25i-30 varken mantikli bulmuyorum.

hocam lenovayı n11 de 4800 tl ye satıyorlar sizce onumu alayım yoksa daha fazla verip hepsiburada yada teknosa danmı alayım. herhangi bir sorunu varsa 14 günlük iade sürecinde sorun yaşarmıyım satıcı bazlı

ASUS ROG G17 712 lv kullanıyorum yanına alacağım RTX 2060 6 GB ve i7 10750 h var laptopta Type-C SS D ve HDMI portu var laptopta. Engin biligilerini merak ile bekliyorum.

Monitör seçiminde karar verildiğini varsayıyorum. Ben bu laptop ve monitör bağlantın için destek verebilirim.
Type-C'nin kaç Hz desteklediğini tam bulamadım ama bulabildiğime göre görüntü aktarımı var ve DP formatını da destekliyor.
HDMI versiyonu 2.0 diyor. HDMI ile de çok rahat görüntü alabilirsin.
G-Sync gerekecekse (Adaptive Sync'ya da FreeSync yetiyor ama olsun) Type-C to DP gerekir bilgin olsun.

Hocam monitör seçiminde maalesef karar veremedim. Şuan arkadaşlardan yola çıkarak samsung g4 lenovo R24 I30 ve aog 24 g4x arasındayım sizin fikrinizle satın almayı planlıyorum( bilmediğim için lenovonun üstüne para verip aog almak mantıklımı anlayamadım bilgisayarım max 150 fps cs2 açıyor 240 hz ede ihtiyacım yok gibi. Hem ileriye dönük hem mantıklı bir seçim yapmak. Panellerden anlamayan birisi için biraz zor)

240Hz monitöre 150FPS aldığın sistemde ihtiyaç olmaz. FPS ve Hz eşit olmalı ki oyun tam akıcılık sunabilsin. Diğer türlü gereksiz para harcanmış oluyor.

Bana sorarsan HDMI portu laptop kullananlar için önem arz ediyor bu yüzden Lenovo ile G4X arasında seçim yapmalısın. AOC daha mı iyi daha iyi mi kaliteli? Evet öyle. Fakat bütçeniz düşükse Lenovo'da işinizi görecek bir monitör. Eğer bütçe rahatsa AOC seçin. HDMI 2.0 gerekli çünkü.

Yardımlarınız için teşekürler

@Saint Lucia merhaba tekrar rahatsız ediyorum. Monitörüm bugün vaya pazartesi elimde olacak. Tam olarak hangi testleri yapmam gerekiyor. İnternette ölü piksel ve blur var fakat başka bir bilgiye ulaşamadım. Gelen ürünün hatalı olup olmadığını nerden anlayabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…