Kral görüntüsünü ve parlaklığını çok sevdim. Renkler güzel. Hz'si 165 ve hiç ghosting yok. Sesi iyi. Tek sıkıntı olan taraf ekran kartının çıkışı iyi değil ses ondan kötü çıkıyor. Benim işlemci de de görüntü çıkışı yok. Anakart girişine takamıyorum.
Kral bende overclocking yazısı sönük açılmıyor. Ben alırken 165 Hz diyordu resimlerde ve açıklama da 165 hzydi. Şimdi açıklama da resimde değişmiş. Aynı monitörse al geç çok iyi. 1 ms te kullanıyorum. Hiç ghosting yok. Arkadaş çok beğendi hatta. 0.5 ms yapınca ekran parlaklığı hafif düşüyor.
Kral bende overclocking yazısı sönük açılmıyor. Ben alırken 165 Hz diyordu resimlerde ve açıklama da 165 hzydi. Şimdi açıklama da resimde değişmiş. Aynı monitörse al geç çok iyi. 1 ms te kullanıyorum. Hiç ghosting yok. Arkadaş çok beğendi hatta. 0.5 ms yapınca ekran parlaklığı hafif düşüyor.
Merhaba, bende diğer aynı arkadaş gibi aynı konuda sıkıntı yaşıyorum. Bende de aynı şekilde overclock yazısı aktif değil rica etsem yardımcı olabilir misiniz nasıl aktif hale getirip 180 Hz'ye çıkabilirim.
AMD'nin ekran kartı sürücü ayarlar kısmından 180 Hz'yi seçiyorum sonrasında görüntü ayarlarına düşüyor 180 Hz. Fakat 180 Hz'yi ayarla deyince de ekran siyah olup "aralık dışında" şeklinde hata alıyorum ne yapmam lazım.