ViewSonic VX2428j alınır mı?

Vatan Ezer

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir. Ancak bazen Hepsiburada direkt Hepsiburada satıcılı MSI g244pf e2 indirime girebiliyor. Onu takip edebilirsiniz. Geçenlerde indirimdeydi 4600 TL ye satılıyordu. Halen geçerli mi bilmiyorum. Kendim de kullanıyorum ve 4600 TL nin iki katını bile hak edebilecek bir monitör. Renk doğruluğu, tepki süresi vs. Mükemmel.

Alınabilir. Ancak bazen Hepsiburada direkt Hepsiburada satıcılı MSI g244pf e2 indirime girebiliyor. Onu takip edebilirsiniz. Geçenlerde indirimdeydi 4600 TL ye satılıyordu. Halen geçerli mi bilmiyorum. Kendim de kullanıyorum ve 4600 TL nin iki katını bile hak edebilecek bir monitör. Renk doğruluğu, tepki süresi vs. Mükemmel.
Bakarım hocam.

Alınabilir. Ancak bazen Hepsiburada direkt Hepsiburada satıcılı MSI G244pf E2 indirime girebiliyor. Onu takip edebilirsiniz. Geçenlerde indirimdeydi 4600 TL'ye satılıyordu. Halen geçerli mi bilmiyorum. Kendim de kullanıyorum ve 4600 TL'nin iki katını bile hak edebilecek bir monitör. Renk doğruluğu, tepki süresi vs. mükemmel.

Şu anda indirimde hocam. 4300TL civarında. 2-3 gün sonra para geçecek elime sizce alınır mı? Başka öneriniz olur mu?

Şu anda indirimde hocam. 4300TL civarında. 2-3 gün sonra para geçecek elime sizce alınır mı? Başka öneriniz olur mu?
Kesinlikle alınır. 3-4 aydır kullanıyorum ve hoşuma gitmeyen tek şey kulaklık çıkışındaki sesin çok kötü olması. O da genel bir problemmis zaten. Şiddetle tavsiye ederim.

Alinmaz.

@xHauz konu sahibi konu iceriginde ve konu basliginda VX2428J'yi sormus. Dolayisiyla ona cevap verdim. G244pf E2 de alinmaz zaten orasi da ayri bir konu.

Anlıyorum hocam. 2-3gune bir monitör alacağım bütçem 4-4.800 civarı her araştırdığım monitörun konularında sizi görüyorum bayağı bilgilisiniz bu konuda bana oneride bulunabilir misiniz? Bende yaklaşık 2-3 haftadır araştırıyorum ve bulduğum çoğu şeye zam geldi. Zamanınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı