Satılık/Takas ViewSonic VX2457 75 Hz 1ms Freesync Oyuncu Monitörü

Cpt.semihaksoy

Hectopat
Daha fazla  
Ürün 10 aylıktır. Mediamarkt'den faturalı garantili kutuludur. Vuruk kırık ölü piksel yoktur. Jelatinleri bile üzerinde. 144hz monitör ile üstüne para vererek takas olur.

Fiyat 630 TL.

Son düzenleme:
Sıfırı 799 TL şu anda. Aldığınız zamanlar bence fiyatı maksimum 700 TL'ydi. Gerçi sizde haklısınız herkes öyle yapıyor. Hayırlı satışlar.

Sıfırı 799 TL şu anda. Aldığınız zamanlar bence fiyatı maksimum 700 TL'ydi. Gerçi sizde haklısınız herkes öyle yapıyor. Hayırlı satışlar.
Link atar mısınız ben daha geçen hafta baktığımda 1100 lira idi

Cidden bir bakayım dedim 800 Liralık yoktu.

Dosya Ekleri

• ssa.png
    67,7 KB · Görüntüleme: 73
Cidden bir bakayım dedim 800 Liralık yoktu.
Şimdi ben de baktım. Hepsiburada kampanya başlatmış. 1333 TL %23 indirimle 1029 TL 'ye, ikinci bir %18 indirimle 874 TL'ye düşmüş. Yani 799 TL lik bir satış göremedim hiç bir yerde. Bu geçici indirimden sonra monitör fiyatı yine 1000 TL' ye çıkacak. Tut ki çıkmadı 874 TL'lik bir ürünü ikinci elden 600 TL 'ye satmak neden yanlış.

Ve şu 799 TL'lik linki bekliyorum.

Vallahi helal olsun galiba sadece bir yerde bu fiyat onu da arayıp bulmuşsun. Azmine hayran kaldım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…