Viewsonic VX2457 ile RX 480 kullanımı

Joseph34

Hectopat
Daha fazla  
Viewsonic VX2457 marka 75Hz monitör alıp RX 480 ekran kartımla Freesync acık bi sekilde kullanmak istiyorum. Anladıgım kadarıyla freesync hızı 75 FPS'ye yani monitörün maksimum gücüne kadarını sabitleyip kırılmaları ortadan kaldırıyor. Oyun oynamak niyetindeyim acaba RX 480 icin idealmidir bu monitör ve freesync kullanırken sorun yasar mıyım? Yani demek istedigim RX 480'nin performansı cöpe gidermi yani verdigi degerler 75 Hz icin cok mu gelir ögrenmek istedigim bu. Yoksa 2'si Freesync kullanmak icin uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende bu monitöe ile AOC G2460VQ6 arasında kaldım. Sizi bu monitörü almaya iten bir şey mi var? Yoksa tasarımından dolayı AOC monitör alacağım.

Hocam bende bu monitöe ile AOC G2460VQ6 arasında kaldım. Sizi bu monitörü almaya iten bir şey mi var? Yoksa tasarımından dolayı AOC monitör alacağım.
Kesinlikle kalite hocam bunun daha kaliteli oldugunu düsünüyorum 75 hz + freesync özelligi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…