Viewsonic vx2457 RX 480 Freesync Desteklemiyor hatasi

Mustafa-GL

Hectopat
Daha fazla  
Rx 480 Nitro+ Ekran kartim var, ve monitorum Viewsonic vx2457. Ikiside Freesync destekliyor ama ekran kartimin uygulamasinda monitorunuz Freesync desteklemiyor diyor ve monitorde de ayni sekilde Freesync kismi acilmiyor. Nasil duzeltebilirim ?

Onu monitör ayarlarından açıp "en" sağlıklı görüntü için Display Port ile bağlayın.

Rx 480 Nitro+ Ekran kartim var, ve monitorum Viewsonic vx2457. Ikiside Freesync destekliyor ama ekran kartimin uygulamasinda monitorunuz Freesync desteklemiyor diyor ve monitorde de ayni sekilde Freesync kismi acilmiyor. Nasil duzeltebilirim ?
Hocam müsait zamanda bana mesaj atarmısın bende rx 480 nitroyla aynı monitörü satın alıcam i5 6500 ile kullanmayı düsnüyorum nasıl memnunmusun görüslerin benim icin önemli mesajını bekliyorum

Bir displayport kablo ile monitörü bağlayıp daha sonra monitörün menüsünden freesync özelliğini açman gerekiyo. daha sonrada crimson a girip ordan açman gerekiyo yeterli oluyor bu şekilde.

Displayport kablom var ama sürücü güncellemesi vardı bunun hatırladim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…