Viewsonic VX2457 ve AOC 2460v6q arasındaki lag farkı

optimistby

Kilopat
Daha fazla  
Bu iki monitörü epeydir inceliyorum ve yakın zamanda bir tanesini alacağım.
Viewsonic ile alakalı display lag verileri buldum lakin AOC ile ilgili bulamadım.

Sayın Recep Baltaş, bilgisi olan bir yetkili ya da bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

Normal koşullarda AOC almak istiyordum fakat display lag'ı yüksekse diye korkuyorum. Bu arada Freesync olarak kullanacağım. RX 470 ekran kartına sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de RX580 ile VX2457 kullanıyorum incelemerin hepsini izledim ve gayet memnunum. Yırtılma gecikme vs. karşılaşmadım.

Ben de RX580 ile VX2457 kullanıyorum incelemerin hepsini izledim ve gayet memnunum. Yırtılma gecikme vs. karşılaşmadım.
Yorumunuz için teşekkürler, kutu içerisinden sanırım dp kablo çıkmıyor hangi marka aldınız ya da hdmi mi kullanıyorsunuz?

Yorumunuz için teşekkürler, kutu içerisinden sanırım dp kablo çıkmıyor hangi marka aldınız ya da hdmi mi kullanıyorsunuz?
Display kablosu kullanıyorum. Malesef içinden çıkmıyor. Ve yine malesef mağazalarda da pek bulunmuyor. Hatta ben Buyaka Vatan mağazasında personel yok demesine ramen kendim arayıp kenarda bir tane buldum öyle aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…