ViewSonic VX2458 144 Hz monitör alınır mı?

Makaleler
4
Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz için bütçe kısıtlıysa kaçırılmamalı. Ama ışık sızması var diyorlar. Eğer sizi rahatsız etmez ise kaçırmayın derim. Her TN panel kötü değildir bu arada.

Bence alınır bu dönemde bu fiyata 144Hz bulmak zor.
1000TL'ye alınır fakat monitörü ne amaçla kullanacağınıza göre değişir.
144Hz için bütçe kısıtlıysa kaçırılmamalı. Ama ışık sızması var diyorlar. Eğer sizi rahatsız etmez ise kaçırmayın derim. Her TN panel kötü değildir bu arada.
144Hz almak istiyordum ama fiyatları aşırı pahalılaştı kaçırmadan bu fiyata alayım o halde

Pek tatmin edici olmadığını söyleseler de fiyatı sebebiyle alınabilir diye düşünüyorum. Renkler, parlaklık vs. sizin için çok büyük sıkıntı değilse, rekabetçi oyunlar oynuyorsanız alınabilir. Eğer ki singleplayer oyunlar oynarım, film izlerim derseniz tercih etmek pek mantıklı değil.

Single player da oynuyorum online oyunlar da renkleri tatmin edici olmuyor mu TN panelde hocam?

Pek tavsiye edilmiyor.

Rekabetçi oyunlar haricine 144hz'in o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum. Hele ki bütçe kısıtlıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…