ViewSonic VX2458 alınır mı?

Dostum kendim kullanıyorum monitörün tek artısı parlaklığı IPS monitörler değerinde çok canlı güzel 1 ms modunu açtığınızda freesyng modunu kullanamıyorsun bilgin olsun. Ve bu monitör maalesef 1ms değil dostum 5ms ve daha üstü en fazla. Neden sen aldın dersen 2 sene önce 1.100 TL'ye aldığım için kullanıyorum hala.

Pek bir farkları yok, ikisini de aynı şekilde değerlendirmek yanlış olmaz. Yeni monitöre geçecekseniz 2K modeller daha iyi olur.

Pek bir farkları yok, ikisini de aynı şekilde değerlendirmek yanlış olmaz. Yeni monitöre geçecekseniz 2K modeller daha iyi olur.

1500 2000 bandında önerdiğin monitör bu mudur peki en düşük 144hz ve 1ms istiyorum ama pek anlamıyorum.

1500 2000 bandında önerdiğin monitör bu mudur peki en düşük 144hz ve 1ms istiyorum ama pek anlamıyorum.
Karma kullanımda Dell öneririm (ürün olarak, marka değil). 7/24 CS tarzı oyunlarda LG 24GN600/650 daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı