Viewsonic VX2458-C-MHD 144 Hz Ekrana görüntü geç geliyor

HDMI ile aynı sıkıntı bende de vardı DisplayPort kablosuna geçince Bios ekranı vs görünmeye başladı denemenizi tavsiye ederim
Hocam merhabalar, ben de aynı ürünü yeni aldım. Pcye HDMI ile bağlayınca monitör geç açılıyor ve BIOS ekranını hiçbir şekilde göremiyorum. DisplayPort'a geçersem kesin düzelir mi? Sizin DisplayPort'nn markası nedir? Yoksa cayma tarihi de geçmeden direk iade mi edeyim monitörü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben display port ile bağladığım da bios ekranını gördüm Display port markasını bilmiyorum malesef. O ekranla alakalı değil sanırım biosta bi ayar vardı hızlı kurulum tarzında onla alakalı da olabilir şeklinde yorumlar okumuştum

Aynı ürünü kullanıyorum bende bu belirtilen sorunlar oluşmadı fakat ürün nerde bakarsanız kalitesiz dış malzemeye sahip adaptörü ve osd joystick bölümü çok ısınıyor ısınan componentler böyle giderse çok dayanmaz ben iade süresini aştığım için mecbur kullanıyorum bunun yerine iade adip XG2401 veya XG2402 modelleriniz tercih etmelisiniz.XG2401 de kullandım kaliteleri tartışılamaz bile.

Bende adaptör ve joyistik ısınması mevcut değil sizin ürününüz de bi sıkıntı olma ihtimali var bence. Dış malzeme olarak çok fazla kaliteli değil bence de çok üst düzey performans veya kalite beklemeyenler için ideal olabilir fiyat vs olarak da ama kullananların çoğunda farklı sıkıntılar çıktığı kesin

Hocam monitörde hangi çıkışı kullandığınızı sorabilir miyim ? Dvi mı ? HDMI mı? Yoksa DisplayPort mu ? Ve rica etsem kablonun markasini da belirtir misiniz ?

Bu modelde bu sorun popüler oldu. Bazı serilerinde sıkıntı var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…