Viewsonic VX2458-C-mhd G-Sync özelliği var mı?

Naiva Erdi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Viewsonic VX2458-C-mhd bu mönitörü almayı düşünüyorum, G-Sync özelliğini aktif edebilir miyim?

Ekran kartım: GTX 1060 6GB

RTX ya da 10 serisi GTX ekran kartınız varsa kullanabilirsiniz.
Peki teşekkür ederim bu özellik çok gerekli mi sırf bunun için ViewSonic monitör almaya değer mi yoksa sizde BENQ ve ya ASUS almamı tercih edersiniz ?

Ben olsam VA panel almam çünkü oyunlarda sorunlu oluyor biraz. XG2401 kullanıyorum ve memnunum, hiçbir sorun yok. ViewSonic kaliteli bir marka.

Ben olsam VA panel almam çünkü oyunlarda sorunlu oluyor biraz. XG2401 kullanıyorum ve memnunum, hiçbir sorun yok. ViewSonic kaliteli bir marka.
VA panelden kastın ney ? Galiba G-sync ile 1ms aynı anda açılmıyormuş öyle mi ? Diğer monitörlerde bu olay böyle mi BENQ ve ya ASUS'ta ?

VA panelden kastın ney ? Galiba G-sync ile 1ms aynı anda açılmıyormuş öyle mi ? Diğer monitörlerde bu olay böyle mi BENQ ve ya ASUS'ta ?
VA panelin tipi, 3 tip panel var. Oyunlarda TN panel en başarılısı. Diğer markalarında VS panelinde durum aynıdır muhtemelen çünkü gecikme VA ve IPS panellerde daha fazla oluyor.

Sadece oyun için alıyorsan TN panel tavsiye ederim. VA ve IPS'in renkler dışında pek bir avantajı yok.

Anladım Teşşekür ederim şey söylüycem galiba ViewSonic'lerde G-sync ile 1ms aynı anda açılmıyormuş peki 144hz 1ms g-sync açmasam olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…