ViewSonic VX2458-C-MHD Monitör Nasıldır?

ProXory

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitör açıklamasında "ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör" yazıyor. Bu monitör hem FreeSync hem de GSync destekliyor mu? Monitör alınır mı herhangi bir alternatifi var mi? Bir de oyun için almak istiyorum şu an ekran kartım 1050 Ti yazın piyasaya göre 1660 Ti ekran kartına geçmek istiyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Kullanmaktayım, fiyatına göre iyi bir görüntü kalitesi sunmakta fakat 144 Hz önemli değilse aynı fiyata daha iyi görüntü veren 75 Hz monitörlere yönelebilirsiniz.

Monitör FreeSync desteklemekte satın aldığımda yazılımsal Gsync'i kullanmamam önerilmişti ama nedenini hatırlamıyorum. Ayrıca 1ms modunda FreeSync kullanamazsınız.

Son düzenleme:
Ölü pixel çıkmazsa iyi monitör ben internetten 2 kere aldım ikisindede ölü pixel çıktı geri iade ettim ve AOC aldım. ViewSonic daha güzel bir monitördü ama ölü pixeli olmayana denk gelirsen.

Anlaşılan ölü piksel çıkmadığı sürece monitör güzel yorumlarınız için teşekkürler.

kaannbilge

yardımcı olurmusun nasıl açtınız freesync modu on yaptım Nvdia son update yükleyip reset attım nvdia denetim masasında GSync ayarı kısmını göremedim yapmam gerek başka birşey varmı

Displayport ile bağlamdan Nvidia ekran kartlarında Gsync/Freesync açamazsın. HDMI ile olmuyor, sadece Displayport ile çalışıyor. Technopat'ın youtube kanalında videoları var, tekrar bakmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı