ViewSonic VX2458-C-mhd nasıldır?

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar indirimden faydalanarak bu ürünü 999 liradan almak istiyorum link: ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı

Sorum şu benim ekran kartım şu: Sapphire Amd Radeon HD6870 1GB 256Bit GDDR5 (DX11) PCI-E 2.0 Fiyatı

Biraz eski ama display port kısmında şu bilgiler yazıyor: DisplayPort
En son nesil gösterge arayüzü DisplayPort’un avantajlarının keyfini çıkarın. Grafik kartı, 2560 x 1600’lük ultra yüksek HD çözünürlüğü sayesinde en yeni nesil LCD monitörlerini destekleyebilmenizi sağlar.

Ben bu monitoru alırsam bu ekran kartı ile verimli kullanabilir miyim? Yazdıklarınıza göre alacağım çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullanırsınız ama çok verimli olmaz. Bence öncelikle ekran kartınızı ya da işlemcinizi yükseltmeye bakın, monitörü sonra düşünürsünüz.
Hocam ekran kartini değiştirsem diğer parçalar eski... en azindan monitor alayim diyorum, film izlerim bir iki oyun oynarim

Kutu içerisinden HDMI kablosu çıkıyor bahsettiğin monitörün. Senin ekran kartında DVI var sanırım. Ürünü kullanabilmek için ya HDMI-to-DVI dönüştürücü almalısınız veya direkt herhangi bir bilişim marketinden DVI kablo alarak ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca o ekran kartı ile +144fps alabileceğiniz güncel oyun neredeyse yok. Bana göre önceliğinizi bilgisayarınızı konfigüre etmeye yöneltin. 144hz monitör sadece ekstra.

Hayir, ekran kartımın hdmi desteği ve display port desteği mevcut. Gta 5, Csgo, battlefield tarzi oyunları açabiliyor
O zaman 144 Hz. monitör almayın, zira sisteminiz 144 FPS için düşük kalıyor. Onun yerine 60 Hz IPS panel çok güzel monitörleri var.
Onun yerine hiç almam. Hani ben istiyorum ki en azından uygun fiyattan monitor ihtiyacimi tamamiyle karşılayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…