E ErenNmn Decapat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 31 17 Mart 2019 #1 Herkese merhaba arkadaşlar ViewSonic VX2458-C-MHD model monitörünü satın aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim fakat renk konusunda sıkıntılarım var. Renkler fazla solgun yardımcı olabilir misiniz? Ne tür ayarlar yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2019
Herkese merhaba arkadaşlar ViewSonic VX2458-C-MHD model monitörünü satın aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim fakat renk konusunda sıkıntılarım var. Renkler fazla solgun yardımcı olabilir misiniz? Ne tür ayarlar yapmam gerekiyor?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 6 Şubat 2020 #2 Sorunu çözdünüz mü? Yardımcı olayım.
Burak Tüylüoğlu Megapat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2020 #3 Furkan_D dedi: Sorunu çözdünüz mü? Yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Benzer sorunlar bende de var, yardımcı olur musunuz?
Furkan_D dedi: Sorunu çözdünüz mü? Yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Benzer sorunlar bende de var, yardımcı olur musunuz?