ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Viewsonic önermem, kalitesiz. Birçok sıkıntı yorumu var. ASUS alınabilir. Biraz daha yavaş olduğu söyleniyor ama sadece hikayeli oyunlar oynuyor iseniz çok iyi bir VA olan 242E1GAJ öneririm.
Gerçek 8 bit, muazzam renk gamutları, gayet iyi parlaklık ve kontrast ile renk şöleni sunacaktır.
Viewsonic önermem, kalitesiz. Birçok sıkıntı yorumu var. ASUS alınabilir. Biraz daha yavaş olduğu söyleniyor ama sadece hikayeli oyunlar oynuyor iseniz çok iyi bir VA olan 242E1GAJ öneririm.
Gerçek 8 bit, muazzam renk gamutları, gayet iyi parlaklık ve kontrast ile renk şöleni sunacaktır.
Kavis istiyorsanız Samsung, istemiyor iseniz Asus derim. Fark etmezse yine Asus derim. IPS olduğundan.
Tabii çok sık film izliyor ve siyahların kalitesine de çok önem veriyor iseniz Samsung daha iyi olacaktır. VA olduğundan, haliyle kontrast olarak IPS ve TN'leri tokatladığından siyahları çok daha iyi gösteriyor.
Samsung 4 MS ama aradaki 4-1 yani 3 MS fark edilmeyecek kadar az. Yani psikolojik. Ben dün Samsung olanı canlı görmeye gittim kaliteli güzel. Ama arkadaşın attığı monitörü de sevdim ben.