ViewSonic VX2458-C-mhd VS SAMSUNG LC24FG73FQMXUF

Makaleler
2
Arkadaşlar herkese merhabalar. :) Yakın zamanda kendime yeni bir monitör alma planım var. Daha çok competitive oyun oynayan birisiyim, bu yüzden HZ değeri yüksek, MS değeri ise az olan bir monitör istiyorum. Başlıkta yazan Samsung monitörü deneme fırsatım oldu ve gerçekten çok beğendim. Kafamda Samsung monitörü kesinleştirdim fakat başlıkta yazan ViewSonic monitörü gördüm. İkisi arasında 600 TL fiyat farkı var şuan, özellikleri gördüğüm üzere benzer. Aralarında ki bu fiyat farkına değer mi ? veya önerebileceğiniz başka bir monitör var mı ? Bütçem maksimum 1900 TL. Şimdiden teşekkürler. :) Not: Ekran kartı olarak RX 590 sipariş ettim, bu yüzden FreeSync özelliği barındıran bir monitör önerirseniz çok güzel olur.

Son düzenleme:
1080p 144Hz 1ms olarak alınabilecek en iyi monitör Samsung C24FG73'dür. Üstelik AMD ekran kartınız olduğu için daha iyi bir seçim olur. Aralarındaki farka gelecek olursak, Samsung gerçek 8 bit VA panel kullanırken Viewsonic 6 bit+ FRC VA panel kullanıyor. Ayrıca Samsung'un parlaklık değeri biraz daha fazla, Quantum Dot ve QLed teknolojileri de var. Aradaki fiyat farkı sizin için çok da önemli değilse Samsung almanızı tavsiye ederim.

1080p 144Hz 1ms olarak alınabilecek en iyi monitör Samsung C24FG73'dür. Üstelik AMD ekran kartınız olduğu için daha iyi bir seçim olur. Aralarındaki farka gelecek olursak, Samsung gerçek 8 bit VA panel kullanırken Viewsonic 6 bit+ FRC VA panel kullanıyor. Ayrıca Samsung'un parlaklık değeri biraz daha fazla, Quantum Dot ve QLed teknolojileri de var. Aradaki fiyat farkı sizin için çok da önemli değilse Samsung almanızı tavsiye ederim.
Hmm, anladım çok teşekkür ederim. O zaman tercihimi Samsung tarafından yapacağım. :)

konu başlığı mükemmel seçilmiş, buraya kimse bir şeyler yazmadıklarına göre, kimse monitör almıyor herhalde, bu arada LC24FG73 aldınız mı ? yorumlarınız nedir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı