ViewSonic VX2458-C vs AOC G2460FQ

Batuhan arkadaşın önerdiği model daha iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum ben o iki modele göre.
Ayrıca bütçen varsa eğer 240 Hz bir monitör düşünüyorsan aşağıda bulunan linkteki ürünü değerlendirmen iyi olacaktır.
ViewSonic XG2530 24.5" 1ms 240Hz (2xHDMI+Display+USB) Fiyatı

Hocam benim ekran kartı eski biraz, Sapphire Amd Radeon HD6870 1GB 256Bit GDDR5 (DX11) PCI-E 2.0 Fiyatı
Sistemimi daha sonra güncellemeyi düşünüyorum bulmuşken monitoru aradan çıkartayım dedim. HDMI girişi var ekran kartımda alıp kullansam sorun olur mu sistemi güncelleyene kadar? Display portta var bu arada
AOC olan model gerçekten leş, arkadaşım kullanıyor. Viewsonic'i hiç görmedim fakat VA panele göre iyi fiyat. Alternatif olarak da bu olabilir ;
999 liraya düştü hocam şu an

AOC g2460pf modelini kullandım kısa süreliğine. Bu modellerde kullanılan tn Panel color banding konusunda çok kötü. Bundan önce kullandığım Philips antik çağdan kalma 60hz monitörümü mumla arar oldum. 3. Gün iade ettim monitörü.

Viewsonic ise bu fiyata inanılmaz duruyor.
1ms 144hz fhd va kavisli Panel 999tl. Bence bu monitor kaçmaz.
Fiyat olarak en yakın olan ise msi mag241c fiyat yakın fakat msi in paneli doğal 8 bit viewsonic ise doğal 6 bit yazılımsal 8 bit. Ne kadar fark olur bilmiyorum kağıt üzerinde msi saha üstün ancak arada fiyat farkı da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…