ViewSonic VX2458-MHD 144Hz nasıl açılır?

CLKgraphıc

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Dün teslim aldığım kasa ve monitörün kurulumunu yaptım. Monitörle gelen HDMI kablosunu kullanıyorum ve ekran kartım AMD. Monitör arayüzünden AMD FreeSync açtım. Radeon Ayarlarından da açtım. Daha başka ne yapmam gerekiyor 144Hz kullanmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstünde sağ tuş-Görüntü ayarları-Gelişmiş görüntü ayarları burada kaç hz gösteriyor ? 60 ise bağdaştırıcı ayarlarına tıkla ardından monitöre tıkla bir bak 144 hz çıkması lazım.

Mümkün değil, yani tüm kullanıcılar monitörle gelen HDMI'ın desteklediğini söylüyor.
Kaç Hertz kullanıyorsunuz şu an?

Buraya bir göz atın;
1576801856482.png

Genelde birçok monitörde birden fazla hdmi çıkışı olur biri 72-75 gibi hz değerinde çalışırken diğer giriş 144 hz değerine ulaşmanızı sağlar eğer birden fazla giriş var şse diğetine takıp deneyin ve değişimden sonra restart edin. Ayrıca monitör ayarlarındanda 144 hz nin seçili ve hdmı son versiyonunun seçili olduğundan emin olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı