hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 5 Kasım 2019 #1 2. el ViewSonic VX2458-MHD mevcut 900 TL'ye. Sizce alınmalı mı? Kullananlar yardımcı olabilirler mi?
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #2 VIEWSONIC VX Series VX2458-C-mhd 800R FHD 1MS 144HZ Curved Oyuncu Monitör ben de bu ürün var 2.el olarak alacağına biraz daha ekleyip bunu alabilirsin eğer istersen.
VIEWSONIC VX Series VX2458-C-mhd 800R FHD 1MS 144HZ Curved Oyuncu Monitör ben de bu ürün var 2.el olarak alacağına biraz daha ekleyip bunu alabilirsin eğer istersen.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 5 Kasım 2019 #3 batuhandivrik dedi: VIEWSONIC VX Series VX2458-C-mhd 800R FHD 1MS 144HZ Curved Oyuncu Monitör ben de bu ürün var 2.el olarak alacağına biraz daha ekleyip bunu alabilirsin eğer istersen. Genişletmek için tıkla... Alacağım mönitörde 144HZ 1MS freesync. MHD ile C-MHD arasındaki fark nedir?
batuhandivrik dedi: VIEWSONIC VX Series VX2458-C-mhd 800R FHD 1MS 144HZ Curved Oyuncu Monitör ben de bu ürün var 2.el olarak alacağına biraz daha ekleyip bunu alabilirsin eğer istersen. Genişletmek için tıkla... Alacağım mönitörde 144HZ 1MS freesync. MHD ile C-MHD arasındaki fark nedir?
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #4 Biri kavisli yani curved monitör diğeri düz, benim attığım va panel senin attığın tn panel farkını da şu konudan bakabilirsin : TN panel vs. VA panel yan yana görsel farklar - Technopat Sosyal
Biri kavisli yani curved monitör diğeri düz, benim attığım va panel senin attığın tn panel farkını da şu konudan bakabilirsin : TN panel vs. VA panel yan yana görsel farklar - Technopat Sosyal
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 5 Kasım 2019 #5 batuhandivrik dedi: Biri kavisli yani curved monitör diğeri düz, benim attığım va panel senin attığın tn panel farkını da şu konudan bakabilirsin : TN panel vs. VA panel yan yana görsel farklar - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla VA panel TN panele göre daha canlı gözüküyor doğru mudur?
batuhandivrik dedi: Biri kavisli yani curved monitör diğeri düz, benim attığım va panel senin attığın tn panel farkını da şu konudan bakabilirsin : TN panel vs. VA panel yan yana görsel farklar - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla VA panel TN panele göre daha canlı gözüküyor doğru mudur?
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #6 Evet
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 5 Kasım 2019 #7 batuhandivrik dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki 11.11 de ne kadara düşer fiyatı tahminin var mı ?
batuhandivrik dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki 11.11 de ne kadara düşer fiyatı tahminin var mı ?
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #8 hAllederiz dedi: Teşekkürler, peki 11.11 de ne kadara düşer fiyatı tahminin var mı ? Genişletmek için tıkla... bir fikrim yok malesef ne söylesem yalan olur ancak kuponlarla falan iyi bir şeyler yakalama şansın olabilir gibime geliyor.
hAllederiz dedi: Teşekkürler, peki 11.11 de ne kadara düşer fiyatı tahminin var mı ? Genişletmek için tıkla... bir fikrim yok malesef ne söylesem yalan olur ancak kuponlarla falan iyi bir şeyler yakalama şansın olabilir gibime geliyor.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 5 Kasım 2019 #9 batuhandivrik dedi: bir fikrim yok malesef ne söylesem yalan olur ancak kuponlarla falan iyi bir şeyler yakalama şansın olabilir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Kupon olarak sadece n11.com'da mevcut.
batuhandivrik dedi: bir fikrim yok malesef ne söylesem yalan olur ancak kuponlarla falan iyi bir şeyler yakalama şansın olabilir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Kupon olarak sadece n11.com'da mevcut.