körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ekim 2020 #11 bibitmediniz dedi: Tabii, Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Teşekkür ederim, umarım onda da ölü piksel çıkmaz Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi forumlar
bibitmediniz dedi: Tabii, Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Teşekkür ederim, umarım onda da ölü piksel çıkmaz Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi forumlar
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 26 Ekim 2020 #12 bibitmediniz dedi: Tabii, Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Teşekkür ederim, umarım onda da ölü piksel çıkmaz Genişletmek için tıkla... Eyvallah bende MSI G241 aldım bir şey gözükmüyor yok herhalde ölü piksel.
bibitmediniz dedi: Tabii, Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! Teşekkür ederim, umarım onda da ölü piksel çıkmaz Genişletmek için tıkla... Eyvallah bende MSI G241 aldım bir şey gözükmüyor yok herhalde ölü piksel.
bibitmediniz Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 26 Ekim 2020 #13 körbiginar dedi: Rica ederim. İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Size de Okan17 dedi: Eyvallah bende MSI G241 aldım bir şey gözükmüyor yok herhalde ölü piksel. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, umarım sorun yaşamazsınız.
körbiginar dedi: Rica ederim. İyi forumlar Genişletmek için tıkla... Size de Okan17 dedi: Eyvallah bende MSI G241 aldım bir şey gözükmüyor yok herhalde ölü piksel. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, umarım sorun yaşamazsınız.