Arkadasin verdigi asilsiz ve dogru olmayan bilgiye takilmayin. Kesinlikle iade kabul edilecektir ayni monitoru ben itopyadan tamamen sevmedigim icin iade ettim ve aldilar. Sizin ki uretim kaynakli bir hata kesinlikle kabul ediceklerdir.
Arkadasin verdigi asilsiz ve dogru olmayan bilgiye takilmayin. Kesinlikle iade kabul edilecektir ayni monitoru ben İtopya'dan tamamen sevmedigim icin iade ettim ve aldilar. Sizin ki uretim kaynakli bir hata kesinlikle kabul ediyeceklerdir.
Sanirim sen izledigin videoyuda anlamamissin. Isik sizmasi olan monitorler iade sebebi degildir kabul edilmez iade icin denmis? Burda ki sorun isik sizmasi degil olu piksel? Sen bir daha izle belki anlarsın.
Sanirim sen izledigin videoyuda anlamamissin. Isik sizmasi olan monitorler iade sebebi degildir kabul edilmez iade icin denmis? Burda ki sorun isik sizmasi degil olu piksel? Sen bir daha izle belki anlarsın.
Yasal olarak iade almak zorundalar ama ne kadar takarlar orası meçhul, İTOPYA çok sıkıntılı bu dönemde, siparişler geç geliyor, iade ne zaman olur kim bilir. Eğer direkt göze çarpmıyorsa uğraşmayın derim.