Elektro Dev Femtopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Aşırı belirgin bir ghosting sorunu var. Response time ultra veya standard olarak denedim fakat değişmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşırı belirgin bir ghosting sorunu var. Response time ultra veya standard olarak denedim fakat değişmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Ufo test'den test yaptınızmı. Tn panelde nasıl ghosting oluyor anlamadım. Modeli doğru yazdığınıza emisnmisiniz ?
Ufo test'den test yaptınızmı. Tn panelde nasıl ghosting oluyor anlamadım. Modeli doğru yazdığınıza emisnmisiniz ?
Elektro Dev Femtopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 Doyle dedi: Ufo test'den test yaptınızmı. Tn panelde nasıl ghosting oluyor anlamadım. Modeli doğru yazdığınıza emisnmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet eminim, 0 aldım yeni bilgisayar alırken. Ufo testi aşağıdaki gibi, ultra slow-mo ile telefondan çektim. Sadece GTA'da oluyor galiba çözemedim. Dosya Ekleri VideoCapture_20220903-184317.jpg 123,6 KB · Görüntüleme: 61
Doyle dedi: Ufo test'den test yaptınızmı. Tn panelde nasıl ghosting oluyor anlamadım. Modeli doğru yazdığınıza emisnmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet eminim, 0 aldım yeni bilgisayar alırken. Ufo testi aşağıdaki gibi, ultra slow-mo ile telefondan çektim. Sadece GTA'da oluyor galiba çözemedim.