MacBook Pro 2012 için mini DP porttan HDMI'ya çeviren adaptörden alacaktım fakat yorumlarında 1080p 60Hz'e kadar desteklediğini gördüm. Monitör GTA VC standart versiyonunda vs. sorun yaratıyordu zaten. Oynaştıkça elektrik direği, arabaların arka kısmı gibi yerlerde siyahlanmalar oluyordu
Renkler de 60Hz alında soldu biraz. Sanırım bu monitörde kronikmiş bu. Sonuç olarak adaptör almam mantıksız gibi geliyor bana, keyif vermeyecek çünkü. Eğer Thunderbolt Mini DP üzerinden 144Hz veren adaptör varsa bakabilirim.
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Monitörün VA panel. VA panel zaten doğası gereği yavaş bir panel üstüne bir de 60 Hz gibi düşük yenileme hızına çekince ghosting olması çok normal.
Alacağınız mini DP veya HDMI versiyonlarına dikkat edin. 1080p @144Hz destekleyen versiyonlarını seçmeye özen gösterin yani DP alacaksanız en az 1.0 versiyon, HDMI alacaksanız 1.3 versiyon olması gerekiyor. Tabii bu arada bağlayacağıınız cihazın çıkışı da belirttiğim versiyonları desteklemesi gerek.
Cihazın sahip olduğu mini DP portu hakkında detaylara erişemedim ancak DP 1.0 bile olsa yetiyor demiştim DP 1.0, 2006 Mayıs'ta VESA tarafından onaylandı. Sahip olduğun Macbook ise 2012 model yani bulunan DP versiyonu büyük ihtimalle 1.2. Sıkıntı yok.
Cihazın sahip olduğu mini DP portu hakkında detaylara erişemedim ancak DP 1.0 bile olsa yetiyor demiştim DP 1.0, 2006 Mayıs'ta VESA tarafından onaylandı. Sahip olduğun Macbook ise 2012 model yani bulunan DP versiyonu büyük ihtimalle 1.2. Sıkıntı yok.
Edit: Bu kabloların içindeki çipler önemli hocam. İlk önerilen Paggue daha stabil bir çipe sahip muhtemelen.