Katter
Hectopat
Daha fazla
Haftaiçi Hepsiburada'dan aşağıdaki monitörü aldım, display port ile ekran kartıma bağladım.
www.hepsiburada.com
Şansıma monitörde ışık sızması veya ölü piksel çıkmadı ama G-Sync aktif ettiğim zaman FPS her düşüp çıktığında ekranın tamamında contrast'ı kısıp açıyormuşum gibi parlama oluyor.
Youtube'daki bütün G-Sync açma rehberlerini inceleyerek aynı şeyleri yaptım,
ayarlardan ne yaptıysam çözemedim. GeForce ayarlarından G-Sync sadece bu ekranda aktif et seçeneğini kaldırınca G-Sync kapanıyor, parlamalarım olmuyor. Aranızda aynı şeyi yaşayan var mı veya bana yardımcı olabilecek var mı?
Monitörü kullandığım sistem:
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Şansıma monitörde ışık sızması veya ölü piksel çıkmadı ama G-Sync aktif ettiğim zaman FPS her düşüp çıktığında ekranın tamamında contrast'ı kısıp açıyormuşum gibi parlama oluyor.
Youtube'daki bütün G-Sync açma rehberlerini inceleyerek aynı şeyleri yaptım,
ayarlardan ne yaptıysam çözemedim. GeForce ayarlarından G-Sync sadece bu ekranda aktif et seçeneğini kaldırınca G-Sync kapanıyor, parlamalarım olmuyor. Aranızda aynı şeyi yaşayan var mı veya bana yardımcı olabilecek var mı?
Monitörü kullandığım sistem:
- MSI B450M GAMING PLUS AMD B450 Soket AM4
- AMD Ryzen 5 2600
- MSI Geforce RTX 2060 VENTUS 6G oc
- GSKILL 8GB SniperX 3000mhz
- ADATA 480GB sata3 ssd
Son düzenleyen: Moderatör: