Ahmet Kian Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 26 16 Ekim 2020 #1 Monitör yeni elime ulaştı, acaba monitör menüsüne nasıl girebilirim? Bir bilgisi olan varsa yazarsa çok hoş olur.
Monitör yeni elime ulaştı, acaba monitör menüsüne nasıl girebilirim? Bir bilgisi olan varsa yazarsa çok hoş olur.
Arda311 Decapat Kek günü Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #2 Hayırlı olsun monitörün kendi programı var diye biliyorum ya da BIOS'tan.
A Adnanmhc50 Picopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #3 Peki monitörden memnun musun.
Ahmet Kian Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 26 16 Ekim 2020 #4 Arda311 dedi: Hayırlı olsun monitörün kendi programı var diye biliyorum ya da BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... arkasında varmış gördüm şimdi Adnanmhc50 dedi: Peki monitörden memnun musun. Genişletmek için tıkla... Daha alalı 1 gün oldu olmadı sadece yanları birazcık siyah gölgelik var ayarları yaptıktan sonra azalıyor zamanla alışıcağıma inanıyorum
Arda311 dedi: Hayırlı olsun monitörün kendi programı var diye biliyorum ya da BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... arkasında varmış gördüm şimdi Adnanmhc50 dedi: Peki monitörden memnun musun. Genişletmek için tıkla... Daha alalı 1 gün oldu olmadı sadece yanları birazcık siyah gölgelik var ayarları yaptıktan sonra azalıyor zamanla alışıcağıma inanıyorum