ViewSonic VX2468 alınır mı?

Bütçe
2699

modg1903

Zeptopat
Daha fazla  
Monitör
Viewsonic VX2468-PC-MHD
Merhabalar, internette bir sürü monitör seçeneği var. Fakat fiyat olarak çok ilgimi çekti, içerisinde dahili bir monitör olmasi cabası. Fakat bazi arkadaslarimizin açtigi konulara bakarak verimli sonuca varamadigimi fark ettim ve bu yuzden tekrardan konu acma talebinde bulundum. Dusunceleriniz nelerdir?

Yanlış hatırlamıyorsam DP girişi de vardı, alabilirsiniz. Hoş monitör, ayrıyeten diğer monitörlerde olan adaptör yok. Tak çıkar olarak çalışıyor.

Monitorun yapisi biraz eski duruyor gibime geldi mva panel tarzini ilk defa duyuyorum 2500 TL bütçem var siz olsaniz farkli bir monitör alir miydiniz?

Monitorun yapisi biraz eski duruyor gibime geldi mva panel tarzini ilk defa duyuyorum 2500 TL bütçem var siz olsaniz farkli bir monitör alir miydiniz?
Viewsonic genel olarak bu tarz sekillerde yapıyor monitörlerini, ben baktığımda monitör VA panel olarak gözükmekte. Yani bilemiyorum, farklı monitör alır mıydım ama ben memnunum.

ViewSonic genel olarak bu tarz sekillerde yapıyor monitörlerini, ben baktığımda monitör VA panel olarak gözükmekte. Yani bilemiyorum, farklı monitör alır mıydım ama ben memnunum.

Ben XG2405 aldım aşırı kötü bir monitör hocam 1ms alınca parlaklık %20'ye düşüyor kimseye önermiyorum siyah kısımlarda aşırı kötü.

Ben XG2405 aldım aşırı kötü bir monitör hocam 1ms alınca parlaklık %20'ye düşüyor kimseye önermiyorum siyah kısımlarda aşırı kötü.
Anladım ama sizde ki monitör ile konudaki monitör arasındaki fark nedir? Ayrıca bu parlaklık düşmesi çoğu monitör de yaşanan sorun, onun içinde paraya kıyıp sağlam bir tane almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…