ViewSonic VX2468 monitör değiştirmeli mi?

Denizkq

Hectopat
Daha fazla  
ViewSonic VX2468-PC-mhd 23.6 165Hz 1ms (2X HDMI DP) Freesync/GSync FHD Curved oyuncu monitör. Kendi monitörüm bu ama 27 inç 144 Hz 2K bir monitör istiyorum ama gerek var mı? Ayrıca monitörümün 2. el ederi nedir 3-4 hafta oldu monitörü alalı, yeni yani. FPS oyunları yüklü ama pek sevdiğim, oynadığım bir oyun tarzı değil.

Ekran kartın ne? Oynadığın oyunlar ne? Bütçen nedir? Buna göre 2K monitör önerisi yapılabilir.
1600 TL gibi bir fiyata satılabilir.

Ekran kartın ne? Oynadığın oyunlar ne? Bütçen nedir? Buna göre 2K monitör önerisi yapılabilir.
1600 TL gibi bir fiyata satılabilir.

Sistemim bu ama birkaç ayar yaptım FPS arttı. Bir sorun yaşamıyorum sistemle alakalı belki size düşük gelir ama. SSD sorunum var bir 500'lük daha almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar GTA 5, tabs, Forza Horizon 4, Watch Dogs 2.yani kısaca açık dünya.

Dosya Ekleri

• IMG-20210806-WA0002.jpg
    IMG-20210806-WA0002.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 57
Sistemim bu ama birkaç ayar yaptım FPS arttı. Bir sorun yaşamıyorum sistemle alakalı belki size düşük gelir ama. SSD sorunum var bir 500'lük daha almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar GTA 5, tabs, Forza Horizon 4, Watch Dogs 2.yani kısaca açık dünya.
Sistem 2K oyun için uygun değil ve 144Hz'e de ihtiyacın yok.
Satacaksan şu monitörlere yöneltebilirsin.

1050 Ti ile 2K mı? Hocam 1050 Ti 1080p için bile yetersiz kalabiliyor. Ya yeni ekran kartı alın ya da 2K'yı unutun gitsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı