ViewSonic VX2468-PC-mhd 23.6 165Hz 1ms (2X HDMI DP) Freesync/GSync FHD Curved oyuncu monitör. Kendi monitörüm bu ama 27 inç 144 Hz 2K bir monitör istiyorum ama gerek var mı? Ayrıca monitörümün 2. el ederi nedir 3-4 hafta oldu monitörü alalı, yeni yani. FPS oyunları yüklü ama pek sevdiğim, oynadığım bir oyun tarzı değil.
Sistemim bu ama birkaç ayar yaptım FPS arttı. Bir sorun yaşamıyorum sistemle alakalı belki size düşük gelir ama. SSD sorunum var bir 500'lük daha almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar GTA 5, tabs, Forza Horizon 4, Watch Dogs 2.yani kısaca açık dünya.
Sistemim bu ama birkaç ayar yaptım FPS arttı. Bir sorun yaşamıyorum sistemle alakalı belki size düşük gelir ama. SSD sorunum var bir 500'lük daha almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar GTA 5, tabs, Forza Horizon 4, Watch Dogs 2.yani kısaca açık dünya.