ViewSonic VX2476 monitörün gidip gelmesi

ozqur333

Decapat
Arkadaşlar merhaba,
3 yıl önce almış olduğum ViewSonic VX2476 monitörümü yaklaşık 2 ay önce videoda görünen sebepten dolayı yetkili servise götürdüm. Onlar da tamirin mümkün olmayacağını istenirse 1300 TL'ye sıfırını verebileceklerini söylediler. Bende kabul etmedim ve dışarıda iyi yorumları olan bir teknik servise götürdüm. Onlarda 10 günlük test sonucu 320 TL karşılığında içindeki güç devresini değiştirdiler. Her şey ilk başlarda güzeldi sonra tekrar aynı sorun baş gösterdi. Bu sefer yaptırdığım yere götürdüm ve tekrar 10 gün test sonrası bir şey olmadığını taktığım prizin akım korumalı olması gerektiğini söylediler (Hoş bende o tarz konulara dikkat ederim, PC ve monitörümü UPS cihazına bağlı kullanıyorum zaten). Ürünü 10 günlük testin sonunda aldım ve 5. gününde 1-2 defa videodaki gibi gitti geldi sonra düzeldi. Akşama doğruda iyice gitmeye başladı. Şu an kafasına göre davranıyor tamamen. Bu konu hakkında bir önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Video bağlantısı.

UPS'i ne zaman aldığınızın bir önemi yok, yeni olsa da fark etmeyebilir. Yeterli beslemeyi yapabilecek kapasitesi var mı, önemli olan bu.
Ayrıca normal prize doğrudan takıp denediniz mi?
Normal prize taktığınızda aynı sorun yapıyorsa, odanıza gelen kabloyu bir elektrikçiye değiştirtin. Bazı kablolar yeterli gücü sağlayamıyor veya eskimiş olabilir. Sigortayı da kontrol edebilir yeterli mi diye.

Hocam dediğim gibi UPS'i yakın bir zamanda aldım. Monitörüm de 3 yıldır benimle. Bu zamana kadar hep normal priz ile kullandım. Bu arada elektrik olaylarına da bilen birine baktırdım ama bana mısın demiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…