Viewsonic VX2476 yeşil ve siyah ekran sorunu

Highbornlas

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 2 hafta kadar önce oldukça beğenerek aldığım monitörüm de aldığım günden beri bir çok sorun yaşamaktayım. Bu sorunlara değinecek olursam aşağıda video da görünen görüntünün durduk yere komple yeşile dönmesi ve daha az sıklıkla ve her zaman olmasa da kimi zamanlar 5-10 dakika da bir monitörden komple görüntü gidip ekran tamamen kararıyor (kararmaktan kastım yeşile dönmesi gibi siyaha dönmesi değil sanki bilgisayar kapalı oluyor) ve bir iki saniye içinde geri geliyor.

Bunların ekran kartımdan veyahut başka bir bileşenden kaynaklandığına pek ihtimal vermiyorum çünkü önceki monitörüm de bir kere bile benzer bir durum yaşamadım. Bunun dışında priz olarak da akım korumalı kaliteli bir priz kullanmaktayım.

Belki kutunun içinden çıkan HDMI kablosundan kaynakladır diyerek gidip kaliteli bir HDMI kablosu aldım yine olmadı, başka kablolar ile denedim yine olmadı.

Benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Seride kronik bir sorun olabilir mi? Veyahut başka monitörlerde benzer sorunlar yaşayanlar olduysa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 saniyede bir yeşil ekran gelmeye başladı çıldıracağım yakında. Bu arada ekran kartı ve diğer driverlarım güncel, virüs olmasına çok ihtimal vermiyorum çünkü bilgisayarımda orjinal olmayan herhangi bir şey kullanmama gibi huyum vardır.

@ViewSonic Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı