ViewSonic VX2479A-HD-Pro 24" 240Hz IPS monitör alınır mı?

Bütçe
6.000-8.000 TL

Mrakun

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
ViewSonic VX2479A-HD-PRO 24" 1 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü
Monitör almayı düşünüyordum ve ASUS ile ViewSonic arasında git gel yapıyordum. ASUS monitörlerinin bazı modellerine bu hafta içerisinde gelen zamdan sonra ViewSonic VX2479A-HD-Pro 24" 1 ms Full HD IPS 240 Hz oyuncu monitör almayı düşünüyorum. Bu fiyat civarında 23-25" arasında 240 veya üstü yenileme hızı (Hz) ve IPS olan bir monitör öneriniz var mıdır yoksa bu monitör iyi mi? FPS oyunları için almayı planlıyorum. Ghosting sıkıntısı ya da herhangi başka bir sıkıntı çeker miyim? Sanırsam ayağı sabit ama monitör kolu alacağım için benim için sorun değil. Monitörlerden çok anlamam. Normalde alacağım ASUS'un monitörü OC ile 240 Hz'den 270 Hz'ye çıkıyordu 23.8" Fast IPS'di şu anki ondan daha ucuz bu fiyata ViewSonic bulmuş olmam sevindiriyor ama hiç inceleme olmamış olması da bir o kadar da korkutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam neden alınmaz bilmediğimden soruyorum bir de arasında 2K fiyat farkı olan bu monitörü buldum: Düzeltme* link atamadığımdan ismini yazıyorum

ASUS TUF Gaming VG249QM1A​

Bu nasıl acaba? Fiyat konusunda diğerinden biraz fazla
Normalde bu modeli alacaktım fakat satıcı firmalar fiyatları zamlandırma kararı almış sanırsam %50 kadarında zam getiriyorlar eğer bütçem yeterse bunu almayı düşünüyorum yoksa en başta attığım monitör uygun geldi fakat iyi mi kötü mü bilmiyorum

Son düzenleme:
ViewSonic'in renk gamutu çok düşük, parlaklık düşük, kontrast düşük bu yüzden alınmaz. Hız testine bakmadım ama gerek yok zaten çöp benim gözümde. IPS olup da düşük renk gamutu çıkıyorsa monitör yerine saymam onu. Zaten genel olarak ViewSonic monitörleride yavaş. Artısı olmadığı gibi eksisi de çok olan bir model.

ASUS TUF Gaming VG249QM1a​

Bu nasıl acaba? Fiyat konusunda diğerinden biraz fazla.
Normalde bu modeli alacaktım fakat satıcı firmalar fiyatları zamlandırma kararı almış sanırsam %50 kadarında zam getiriyorlar eğer bütçem yeterse bunu almayı düşünüyorum yoksa en başta attığım monitör uygun geldi fakat iyi mi kötü mü bilmiyorum.

ASUS'u alabilirsin. Tabii görüntü kalitesine önem veriyorsan iyi bir model değil. Daha çok FPS oyuncularına yönelik.

Monitör almayı düşünüyordum ve ASUS ile ViewSonic arasında git gel yapıyordum. ASUS monitörlerinin bazı modellerine bu hafta içerisinde gelen zamdan sonra ViewSonic VX2479A-HD-Pro 24" 1 ms Full HD IPS 240 Hz oyuncu monitör almayı düşünüyorum. Bu fiyat civarında 23-25" arasında 240 veya üstü yenileme hızı (Hz) ve IPS olan bir monitör öneriniz var mıdır yoksa bu monitör iyi mi? FPS oyunları için almayı planlıyorum. Ghosting sıkıntısı ya da herhangi başka bir sıkıntı çeker miyim? Sanırsam ayağı sabit ama monitör kolu alacağım için benim için sorun değil. Monitörlerden çok anlamam. Normalde alacağım ASUS'un monitörü OC ile 240 Hz'den 270 Hz'ye çıkıyordu 23.8" Fast IPS'di şu anki ondan daha ucuz bu fiyata ViewSonic bulmuş olmam sevindiriyor ama hiç inceleme olmamış olması da bir o kadar da korkutuyor.
Aldıysan eğer hangi monitörü aldın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı