Viewsonic VX2573 İncelemesi

Hocam merhabalar, bu aralar bende oyun amaçlı IPS ekran arayışındayım yalnız input lag değeri benim için önemli mönitörün input lag değeri nedir acaba?
net bir cevabım yok sorunuza. bunun ölçmak için hardware bir cihaz var. malesef bende olmadığı için bir şey diyemiyorun

@ViewSonic Türkiye merhabalar,

Bu monitörünüzde yansıma önleyici antiglare bulunduğu için sanırım mat ekran dediğimiz monitörlerden biri. Antiglare'in artıları çok fakat canlılığı ve parlaklığı azalttığı söyleniyor. Bu fiyat aralığında ve bu monitöre benzer özelliklere sahip, parlak ekranlı bir monitör tavsiye eder misiniz?

Merhaba,

ViewSonic şu an için tüm monitörlerinde anti-glare yansımasız paneller kullanılıyor.

Merhaba,

ViewSonic şu an için tüm monitörlerinde anti-glare yansımasız paneller kullanılıyor.
Evet, bundan dolayı görüntü değişebiliyor. Viewsonic VX2573 satın almak istiyorum ama satın almadan önce nasıl görüntü verdiğini gözümle görmek istiyorum. İstanbul Anadolu Yakasına yakın olan bir yerde oturuyorum.

Bir tavsiyeniz var mı, şu mağazada inceleyebilirsiniz gibi. Gebze Vatan Bilgisayar'a gidip sordum, bu monitörü satmadıklarını söylediler.

Merhaba,

VX2573-SHW modelimiz şu an sadece Hepsiburada 'da mevcut maalesef herhangi bir mağazada bulunmuyor. Fakat bir kullanıcımız kutu açılışı ve kendi deneyimlerini yazdığı bir ileti var. Buradan bakabilirsiniz.

Viewsonic VX2573 + unboxing resimler

Kafanıza takılan sorunuz varsa biz yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…